The Aerodrome Home Page
Aces of WWI
Aircraft of WWI
Books and Film
The Aerodrome Forum
Help
Links to Other Sites
Medals and Decorations
Search The Aerodrome
Today in History


The Aerodrome Forum


Go Back   The Aerodrome Forum > Archives > 2000

2000 Closed threads from 2000 (read only)

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 30 December 2000, 12:21 AM   #1
Baron von Helton
Guest
 
Posts: n/a

Highly detailed aircraft for the game & more.

www.delphi.com/vonhelton
 
Old 30 December 2000, 12:28 AM   #2
Vic_Mouton
Two-seater Pilot
 
Join Date: Oct 1998
Location: Randfontein
Posts: 245

 
They do look great and I've downloaded almost all of them over the past few months. Are the DH4, RE8 and BE2 done yet?

VBR
Vic
__________________
Beer is proof that God loves us and wants us to be happy - Benjamin Franklin
Vic_Mouton is offline  
Old 30 December 2000, 02:25 AM   #3
Baron von Helton
Guest
 
Posts: n/a

For which series? The Historical series is up, but it's low rez. High rez Historical is in the works.

 
Old 30 December 2000, 04:51 AM   #4
Vic_Mouton
Two-seater Pilot
 
Join Date: Oct 1998
Location: Randfontein
Posts: 245

 
S! BVH
I must be looking in the wrong place. The link above goes to your Forum and over at http://members.nbci.com/jvonhelton/hangar.htm
The
stock bombers still do not list them. (I downloaded the Breguet 14 from Delphi a few days ago)
__________________
Beer is proof that God loves us and wants us to be happy - Benjamin Franklin
Vic_Mouton is offline  
Old 30 December 2000, 04:56 AM   #5
Baron von Helton
Guest
 
Posts: n/a

Right. Go to my Forum, and look for the names of the planes. Look under "Stock Aircraft" first........


 
Old 30 December 2000, 05:40 AM   #6
stephen
Forum Ace
 
stephen's Avatar
 
Join Date: Aug 1998
Location: USA. One Nation, Under Surveillance.
Posts: 2,860

 
Problem: My RBII/converted-to-3D-with-the-superpatch freezes up every two seconds or so, giving you that annoying freeze-frame picture and getting you into many a collision. Makes the game impossible. Also does this on Delta Force 2. How do I smooth the game out?

I have tons of memory left and and 96 meg ram, and its driving me nuts. This thing should run fine... what am I doing wrong? Thanks!
__________________
There will never be concentration camps in America.
We'll call them something else.
stephen is offline  
Old 30 December 2000, 05:46 AM   #7
Baron von Helton
Guest
 
Posts: n/a

More RAM!!!!!!!

128 meg of RAM MINIMUM. Also, invest in a Voodoo Card if you don't already have one.


 
Old 30 December 2000, 07:15 AM   #8
mike_baram
Rest in Peace
 
mike_baram's Avatar
 
Join Date: Sep 1998
Location: One of the sunny states.
Posts: 2,077

 
"640K of RAM is enough for anyone."
- Bill Gates
__________________
"For once you have tasted flight you will walk the earth with your eyes turned skywards, for there you have been and there you will long to return." - Leonardo da Vinci
mike_baram is offline  
Old 30 December 2000, 07:26 AM   #9
Baron von Helton
Guest
 
Posts: n/a

Ah yes..........Good 'ole Bill.

LOL.......Windblow$ is the biggest memory hog ever concieved my man. VMM32.EXE will gobble your memory up so fast, you'll think your in a tornado!

LOL!


 
Old 30 December 2000, 10:09 AM   #10
stephen
Forum Ace
 
stephen's Avatar
 
Join Date: Aug 1998
Location: USA. One Nation, Under Surveillance.
Posts: 2,860

 
Are you serious? 96 ram is not enough? I thought it would run fine! Well, that's just disgustipating.

And pardon my ignorance, but what does a Voodoo card doo? I'm sure its a cool whizbang thingie to have, I just don't know what it does or why I want it.
__________________
There will never be concentration camps in America.
We'll call them something else.
stephen is offline  
 

Bookmarks

Tags
red baron 3d


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Where to buy Red Baron 3D? Der Rote Freifrau Games and Flight Sims 22 4 January 2006 01:33 PM
Red Baron 2 Hooah Eric Games and Flight Sims 9 29 September 2005 08:53 AM
Red Baron 3D Where? blue_76 Games and Flight Sims 12 31 July 2005 03:49 PM
Red Baron IN 3D scott_long Games and Flight Sims 5 7 April 2003 05:14 AM
The Red Baron Ben 2000 10 24 April 2000 02:14 AM


As an Amazon Associate we earn from qualifying purchases.

All times are GMT -7. The time now is 12:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Feedback Buttons provided by Advanced Post Thanks / Like (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2024 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 1997 - 2023 The Aerodrome